REFUNDERINGSPOLITIK

Alle ordrer sendes til vores lager og forberedes til forsendelse og håndtering inden for 2 hverdage. Alle afbestillinger skal bekræftes af vores kundeservice.

https://aarhuslager.com/contact-us/

*** ALLE RETURNERINGER SKAL GODKENDES AF VORES SUPPORTTEAM, FØR DE SENDES RETUR. FØLG LINKET OVENFOR FOR AT FÅ DIN ANMODNING OM RETURNERING BEKRÆFTET ***

Anmodninger om returnering skal ske inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre.

Hvis du har brug for at returnere din ordre, skal du læse følgende instruktioner omhyggeligt:

GRUNDE TIL, AT DU ØNSKER AT RETURNERE.

Du har modtaget et forkert produkt

Vi er alle mennesker, ikke sandt? Selv om vi dobbelttjekker alt, kan det ske, at vi sender dig den forkerte vare. Ingen bekymringer, send os et billede af den forkerte vare til kundeservice@aarhuslager.com, og vores kundeservice vil tjekke op på det for dig.

Du har modtaget et beskadiget/defekt produkt

Selv om kvalitet er en af vores højeste prioriteter, kan det ske, at en beskadiget vare sendes ved en fejltagelse. I dette tilfælde behøver du ikke at returnere varen. Du kan beholde den, eller smide/give den væk. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en mail (kundeservice@aarhuslager.com) oplyse dit ordrenummer og vedlægge et billede af den beskadigede vare. Hvis vi kan se på billedet, at den er beskadiget, sender vi dig en ny vare 100 % gratis hurtigst muligt. Hvis du opfylder ovenstående kriterier, bedes du sende os en e-mail på kundeservice@aarhuslager.com

VI ACCEPTERER IKKE RETURNERING ELLER OMBYTNING, HVIS

Varen er blevet brugt eller er gået i stykker

Varen er undertøj, masker, hygiejne- og skønhedsprodukter

Varen er blevet ændret

Varen/varerne er defekt i forhold til den oprindelige og salgbare stand, medmindre tilstanden er vores skyld

Varen/varerne har ikke den originale emballage

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger hvis du ønsker at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket fra din refusion.