FORSENDELSESPOLITIK

Aarhus Lager samarbejder med store internationale fragtfirmaer som FedEx, SF Express, YunExpress, DHL, UPS og EMS, der arbejder sammen med lokale kurerer – hvilket gør det muligt for os at sende direkte til din dør og stolt tilbyde faste priser på forsendelse til hele verden.

Vores levering tager ca. 7-14 dage; Vi garanterer ikke vores leveringstider, disse tider er estimerede. Vi i sender din ordre og giver dig et sporingsnummer inden for 48 timer, men bemærk venligst at det er fragtfirmaerne, der bestemmer, hvornår din ordre skal leveres.

Vi er stolte af at kunne tilbyde gratis landsdækkende forsendelse på alle ordrer.

Bestillingsfrister: 12:00 AM

Forsendelsesproces

Vi begynder at behandle din ordre med det samme, så vi kan ikke foretage ændringer i en ordre, efter at den er blevet afgivet (herunder adresseændringer). Vi sender kun til den adresse, der er angivet ved check-out. Du vil kun blive opkrævet for de varer, der sendes, sammen med gældende forsendelses- og afgiftssatser.

Når din ordre er afsendt, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse.

Vi sender kun i løbet af hverdage og sender ikke på lørdage eller helligdage.

Vi har brug for ca. 2 arbejdsdage i gennemsnit til at behandle din ordre, men nogle varer kan tage længere tid, især omkring store helligdage, eller hvis din ordre omfatter populære varer, der oplever problemer med lagertilgængelighed. Ordrerne sendes, så snart lagertilgængeligheden er bekræftet.

For ordrer med flere varer kan produkterne blive sendt separat og modtaget på forskellige datoer på grund af forskellen mellem produktionspartneres lokationer.Leveringer

Vores gennemsnitlige leveringstid er 7-14 dage. Vores produkter sendes direkte fra leverandøren til dig. På grund af denne unikke forretningsmodel kan vi spare enormt meget på lager- og transportomkostninger, så vi kan tilbyde produkterne til en lavere pris end konkurrenterne og selv tage os af forsendelsesomkostningerne.

*Bemærk: De ovenfor anførte dage er kun skøn i arbejdsdage. Selv om vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at din ordre leveres til tiden, kan Aarhus Lager ikke holdes ansvarlig for forhold uden for vores kontrol, såsom nødvendige post- eller toldprocedurer, helligdage, voldsomt vejr, arbejdskonflikter, protester osv. og disse afbrydelser kan forårsage forsinkelser ud over vores oprindelige leveringsoverslag.Den forventede leveringstid er overskredet, hvor er min ordre?

I 99 % af tilfældene leveres ordren inden for den forventede leveringstid. Desværre kan det nogle gange ske, at en ordre bliver forsinket under leveringsprocessen. Du kan følge status for din ordre via det trackingnummer, du har modtaget via e-mail.

Har du ikke modtaget noget 3 dage efter den forventede leveringstid? Kontakt os venligst via kundeservice@aarhuslager.com.Jeg er ikke tilfreds med min ordre, hvordan fortsætter jeg?

Er du ikke tilfreds med din ordre? Det er vi kede af og vil gerne høre, hvad vi kan gøre for at gøre det godt igen. Send en e-mail til kundeservice@aarhuslager.com så skal vi se, hvordan vi kan løse det på den bedst mulige måde.

Kontrollér venligst, at alle forsendelsesoplysninger er korrekte. Hvis nogen oplysninger er forkerte, er vi nødt til at kontakte dig. Dette kan resultere i en forsinket leveringstid. Forsinkelser kan også være forårsaget af transit.Feedback

Vi vil meget gerne høre din feedback, dine spørgsmål eller eventuelle bekymringer. Du er velkommen til at sende os en e-mail på
kundeservice@aarhuslager.com og fortælle os, hvad du synes. Vi tager din feedback meget alvorligt og bestræber os altid på at forbedre os.