MEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?
Vi accepterer de fleste kreditkort, såsom Dankort, VISA,Paypal, Mastercard og AMEX.

Hvornår bliver min ordre afsendt?
Når du har bestilt og betalingen er bekræftet, skal du regne med op til 2 hverdage før din ordre er afsendt.

Jeg har brug for at ændre eller annullere noget på min ordre. Hvordan kan jeg gøre det?
Hvis du har brug for at ændre eller annullere din ordre, bedes du kontakte os med det samme. Efter 48 timer eller når din ordre er blevet behandlet, kan vi ikke foretage nogen ændringer eller annulleringer.

Min ordrestatus siger “ Unfulfilled”. Hvad betyder det?
“Unfulfilled” betyder blot, at vi har modtaget din ordre med succes! Når din ordre er behandlet og afsendt, modtager du et sporingsnummer, og din ordrestatus ændres til “Fulfilled”.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Selvfølgelig er det muligt, du kan returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen.
Du som kunde er ansvarlig for eventuelle returomkostninger, og vi anbefaler alle kunder at sende deres returnering sporbart, vi tager ikke ansvar for mistede returpakker.
Bemærk – Det er ikke muligt at returnere undertøj, badetøj og skønhedsprodukter af hygiejnemæssige årsager.

Hvorfor kan undertøj, masker, hygiejne- og skønhedsprodukter ikke returneres?
Undertøj, masker og skønhedsprodukter betragtes som hygiejneprodukter. Vi tager hygiejne og offentlig sikkerhed alvorligt og tillader ikke, at undertøj, masker, hygiejne- og skønhedsprodukter returneres af hensyn til sikkerheden for alle vores kunder. Vi er ikke alene om dette, da andre leverandører af undertøj, masker, hygiejne- og skønhedsprodukter ikke tillader returnering af samme årsager.

Bliver portoen dækket for mine returneringer?
Ja, alle kunder er ansvarlige for deres forsendelsesomkostninger vedrørende returneringer. Vi anbefaler, at du sender dine returvarer med mulighed for at spore pakken, da vi ikke kan være ansvarlige for mistede returvarer.

Hvad sker der, hvis den/de vare(r), jeg har modtaget, er defekt, forkert, beskadiget eller mangler?
Kontakt os venligst inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre, hvis du har modtaget varer, der er defekte, forkerte, beskadigede eller med mangler. For at sikre en problemfri returnering bedes du ved kontakt med vores kundeservice oplyse dit ordrenummer og sende et relevant billede som viser problemet. Vi vil gøre vores bedste for at løse din sag så hurtigt som muligt.

Hvor lang er returprocessen, og hvornår modtager jeg min tilbagebetaling?
Behandling af returneringer kan tage op til 5 hverdage fra den dag, vi modtager pakken. Du bør modtage en bekræftelsesmail, når din returnering er blevet behandlet.

Alle tilbagebetalinger vil blive krediteret til din oprindelige betalingsform. Hvis du har betalt med kredit- eller betalingskort, vil tilbagebetalingen blive sendt til den kortudstedende bank inden for 5-7 hverdage efter modtagelse af den returnerede vare eller annulleringsanmodning.

Hvor lang tid vil det tage at modtage min ordre?
I gennemsnit tager det 7-14 hverdage før du modtager pakken.

Bliver mine varer sendt i den samme pakke?
Af logistiske årsager vil varer nogle gange blive sendt i separate pakker. Husk venligst på dette, når du modtager leverancer. Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os på  kundeservice@aarhuslager.com
Hvordan kan jeg kontakte dig?
Du kan kontakte os via e-mail på kundeservice@aarhuslager.com. Vi garanterer et svar inden for 24 timer, og vi er glade for at hjælpe dig.